Inleiding tot de levensmiddelenhygiene

Inleiding tot de levensmiddelenhygiene

Abonnementkosten: € 29.75
Beschrijving: Ruwweg tien procent van onze bevolking loopt per jaar een voedselinfectie of –vergiftiging op. Dat mag rustig een probleem worden genoemd, ook al is het niet direct voor iedereen zichtbaar en lopen de schattingen van het totale aantal gevallen nogal uiteen. In het boek Inleiding totde levensmiddelenhygi is geprobeerd de zichtbaarheid van het probleem wat groter te maken. Wat zijn de oorzaken? Kunnen we die voorkomen?Een aantal deskundigen belicht het probleem van verschillende kanten en vertelt ook een en ander van de achtergronden. Het boek is bedoeld voor iedereen die zich hoe dan ook betrokken weet bij voedsel en zorg voor de gezondheid. Artsen, di sten, producenten van voedsel, maar ook degenen die verantwoordelijk zijn voor de gang van zaken in keukens van ziekenhuizen, instellingen en restaurants. Vooral ook leerlingen van allerlei opleidingen die later met voiding en voedselproductie te maken hebben (zoals studenten van di stenopleidingen of hogere agrarische opleidingen). En niet te vergeten degenen die op dit terrein een voorlichtende taak hebben.In het boek over levensmiddelenhygi staat de microbiologie centraal. De uitwerking van alle onderwerpen is in de eerste plaats een ori atie.

Dit artikel wordt u aangeboden door: Wannaboeks-Algemeen
Mail dit artikel naar een vriend / kennis / familielid

© 2024 Boeken koop je op boekshoponline.nl  |  Wij hebben momenteel 82119 artikelen in ons bestand