De regionale keuken van India

De regionale keuken van India

Abonnementkosten: € 17.50
Beschrijving: Verrukkelijke authentieke recepten die het beste van de Indiase keuken bevatten, van de tandoorigerechten uit Punjab tot de luxueuze gerechten uit Centraal-IndiaIn de omvangrijke inleiding wordt uitvoerig ingegaan op de invloeden van de ligging, het klimaat, de geschiedenis en de cultuur in deze wereldberoemde keukenBegin in het noorden, met vis uit de meren, zoals Regenboogforel in citroen-mosterdmarinade en het klassieke gerecht uit Kasjmir, Rogan joshGa verder door Oost-India, de regio met de meeste variatie, waar vlees, vis en groente in onweerstaanbare Anglo-Indiase curryâs en pilavs is verwerktReis naar het noordoosten, waar de plaatselijke specerijen en de invloeden van de buurlanden bijzondere gerechten als Gefrituurde spinazieblaadjes in een jasje en Pittige yam opleverdenReis tot slot door naar het zuiden en westen, met hun tropische baaien, kronkelende rivieren en kokospalmen, en geniet van heerlijkheden als Krab in saus van geroosterde kokos, Gevulde kwartels of Geurige saffraanrijstpudding

Dit artikel wordt u aangeboden door: Wannaboeks-Algemeen
Mail dit artikel naar een vriend / kennis / familielid

© 2024 Boeken koop je op boekshoponline.nl  |  Wij hebben momenteel 82119 artikelen in ons bestand